Stihl GTA 26 beskæringssav på batteri

Stihl GTA 26 sav er en handy og super anvendelig beskæringssav med batteri og lader. Den er anvendelig til mindre opgaver og på grund af dens lave vægt kan det være et alternativ beskærersakse, der kan være upraktiske, hvis man ikke har meget stærke hænder.

Den kan bl.a. bruges til beskæring af træer og buskads, til findeling af grene og til byggeri med træ. Det er også et af de mest populære produkter fra Stihl.

Den leveres med 1/4″-PM3-savkæde, der giver høj skæreeffekt og kraftfulde snit. Andre gode detaljer er robust greb med softgrip for perfekt ergonomi, værktøjsfri kædeudskiftning, fleksibel beskyttelseskappe til sikkert arbejde samt ladetilstandsindikator.

Denne lille batterisav fra Stihl er mega genial til udemennesket og campingfolket.

Stihl GTA 26 Sættet består af

  • Lithium-Ion-batteri AS 2 (28 Wh, 10,8 V)
  • Standardlader AL 1
  • Light sværd, 10 cm
  • 1/4″ PM3-savkæde,
  • Multioil Bio (50 ml)
  • Transporttaske med øjer til vægmontage.

Tilbehør til Stihl GTA 26

Der findes forskellige tilbehør til Stihl GTA 26. Vi anbefaler:

Tilbud
Original price was: kr. 1.350,00.Current price is: kr. 1.095,00.

Tilbehør til batterimaskiner

Stihl GTA 26 Hylster

kr. 195,00
kr. 90,00kr. 226,25

Tilbehør til batterimaskiner

Stihl AS 2 Batteri

kr. 370,00

Beskæring af træer og buske

Hvis du skal beskære mange grene – under 50mm i diameter – så er Stihl GTA 26 et rigtig godt valg, specielt, hvis der ikke er så megen plads at arbejde på. Saven fremstår i lækker prefessionel kvalitet

Hvis du skærer tykkere grene end 50mm, så tapper den batteriet ret hurtigt fra strøm.

Beskærer du buske, kan dette ske ved udtynding, hvor du for eksempel skærer 1/3 af de ældste og største grene hver år. Det kan være svært at komme til de enkelte grene, og her udmærker Stihl GTA 26 sig ved at være lille, let og handy.

Det er forskelligt hvornår buske skal beskæres. Nogle buske kan beskæres om vinteren andre skal man vente med til næste forår. Nogle beskærer lige man efter afblomstring og igen andre i juli august måned.

Det er egentligt ikke nødvendigt at beskære for planternes skyld med mindre, de er ramt af en skade eller har sygdom. Det er dog genske hyppigt at buske beskæres for at holde dem i en passende størrelse, og for frugtbuskes vedkommende kan det hjælpe til at få flere og større bær. Beskæring kan være med til at gøre din haveoplevelse bedre.

Hvilke planter der ved beskæring kan forbedres kommer helt an på dine ønsker, og hvilke buske, det drejer sig om. Du kan tage fat i i din lokale gartner, hvis du er usikker på, hvordan du beskærer dine buske og øvrige planter. Hvis der er tale om beskæring af et træ kan du med fordel kontakte en professionel arborist.

Kontakt os her for mere information

Skriv et svar