Stihl MSA 220 TC-O: Professionel tophåndtagssav

Stihl MSA 220 TC-O tophåndtagssav til professionell arborister

Stihl er et velrenommeret mærke inden for skov- og havemaskiner, og deres produkter er kendt for deres pålidelighed og kvalitet. En af deres nyeste modeller til professionelle arborister er Stihl MSA 220 TC-O, en professionel tophåndtagssav på batteri til sektionsfældning og beskæring.

Med sin avancerede teknologi og imponerende ydeevne er MSA 220 TC et uundværligt værktøj for træplejeeksperter. Lad os dykke ned i, hvad denne kraftfulde maskine har at tilbyde.

MSA 220 TC-O Ydeevne og driftstid

MSA 220 TC-O er drevet af en elektrisk motor, der giver en imponerende kraft og ydeevne. Med sin høje kædehastinghed på 23m/s stærke kraft kan denne kædesav klare selv de mest krævende arboristopgaver og leverer ydelsesmæssigt som den benzindrevne Stihl MS 201T.

36V batteriet, der driver saven, har også en fremragende driftstid. Dette gør det muligt for brugerne at arbejde i længere perioder uden afbrydelser. Vi anbefaler Stihl AP 300S batteri og alle batterierne i AP-serien kan bruges.

Ergonomisk design og håndtering

Stihl har designet denne sav med fokus på brugerkomfort og let betjening. Maskinens letvægtskonstruktion og ergonomiske håndtag gør den nem at håndtere, selv under lange arbejdsdage.

Desuden reducerer det lave vibrationsniveau og støjudledningen belastningen på brugeren og forbedrer arbejdsmiljøet. MSA 220 TC vejer lidt mere end benzinudgaven med et AP 300S batteri.

Se videoen om MSA 220 TC-O her

I videoen gennemgår Jesper MSA 220 TC-O saven, og du kan også se en savtest, hvor vi sammenligner batterisaven MSA 220 TC-O med benzinudgaven MS 201 T

Sikkerhed og holdbarhed

Når det kommer til sektionsfældning og beskæring, er sikkerhed af afgørende betydning. Stihls save er udstyret med forskellige sikkerhedsfunktioner for at beskytte brugeren.

Det omfatter en kædebremse, der stopper kæden øjeblikkeligt, når saven udsættes for pludselige ryk eller tilbageslag. Denne motorsav er også konstrueret i magnesium til at være slidstærk og robust, hvilket sikrer en lang levetid og pålidelig ydeevne selv under hårde arbejdsforhold.

Miljøvenlighed

En elektrisk kædesav er  en miljøvenlig løsning i forhold til benzinbaserede modeller. Den elektriske motor reducerer emissioner og støj, hvilket gør den ideel til brug i støjfølsomme områder som byområder og sommerhusområder. Den elektriske drift betyder også, at brugerne kan arbejde uden generende benzindampe.

kr. 5.890,00
Tilbud

Tilbehør til batterimaskiner

Stihl AP 300 S Batteri

kr. 1.990,00

Tilbehør til batterimaskiner

Lader AL 300 hurtiglader

kr. 1.025,00

Kompatibilitet og fleksibilitet med MSA 220 TC-O

MSA 220 TC er kompatibel med Stihls 36V AP-batterisystem, hvilket betyder, at batteriet kan udveksles med andre værktøjer i samme serie. Dette gør det muligt for brugeren at bruge det samme batteri til forskellige opgaver og minimere behovet for flere batterier og opladere. Det giver også fleksibilitet og bekvemmelighed, især når man arbejder langt væk fra strømkilder.

Stihl MSA 220 TC er en imponerende batterikædesav, der er skabt til at imødekomme behovene hos professionelle arborister. Med sin kraftfulde ydeevne, lang batterilevetid, ergonomiske design og sikkerhedsfunktioner er den ideel til sektionsfældning og beskæring. Den elektriske drift gør den også miljøvenlig og velegnet til brug i støjfølsomme områder. Med Stihls ry for kvalitet og pålidelighed er MSA 220 TC et værktøj, der vil imponere selv de mest krævende brugere.

Husk altid at læse og følge brugsanvisningen, når du bruger Stihl MSA 220 TC-O eller andre skov- og havemaskiner for at sikre sikkerhed og optimal ydeevne.

Skriv et svar