Husqvarna Aspire – En produktserie på batteri til private

Husqvarna Aspire hos Vedbæk Skov og Park

Husqvarna er kommet med en helt ny produktserie på batteri kaldet Husqvarna Aspire, der er målrettet den private bruger med begræsnet behov.

I denne serie er der lanceret følgende produkter:

 • Græsslåmaskine
 • Løvblæser
 • Hækkeklipper
 • Græstrimmer
 • Beskæringssav

Til beskæringssaven kan tilkøbes en stang, så du kan nå op i højden med saven.

Husqvarna Aspire

Husqvarna Aspire – et batteri til alle maskiner

Alle produkterne bruger sammen batteri, og er en del af ”Power for All Alliance”.

Power for All Alliance er et koncept, der blev introduceret af Bosch i 2015. Det er en alliance, der sigter mod at skabe kompatibilitet mellem batterier og opladere på tværs af forskellige elektriske værktøjsmærker.

Konceptet går ud på at give forbrugerne større fleksibilitet og bekvemmelighed ved at tillade brug af samme batteri og oplader til forskellige værktøjer fra forskellige producenter. Det betyder, at hvis du f.eks. ejer et batteri og en oplader fra et bestemt mærke, kan du også bruge dem til værktøjer fra andre mærker, der er en del af Power for All Alliance.

Formålet med konceptet er at eliminere behovet for at købe og håndtere flere forskellige batterier og opladere til forskellige værktøjer. Det giver forbrugerne større valgfrihed, reducerer omkostninger og bidrager også til at reducere affald og miljøpåvirkning ved at mindske behovet for unødvendigt elektronikaffald.

Power for All Alliance omfatter en række producenter af elektriske værktøjer, der har en fælles vision om at skabe et standardiseret batterisystem. Dette system muliggør udveksling af batterier og opladere på tværs af forskellige værktøjsmærker, hvilket giver brugerne større frihed og fleksibilitet i deres valg af værktøjer.

 

10 gode råd om havearbejde

 1. Planlægning: Lav en plan for din have, herunder hvilke planter du vil dyrke, hvor de skal placeres, og hvordan du vil organisere dit havearbejde. Dette hjælper med at maksimere effektiviteten og skabe en smuk og funktionel have.
 2. Jordforberedelse: Sørg for at forberede jorden ordentligt, før du planter. Fjern ukrudt, bryd op klumper og berig jorden med kompost eller gødning for at sikre optimal vækst og sundhed for dine planter.
 3. Vanding: Vær opmærksom på dine planters vandbehov og sørg for at vande dem regelmæssigt, især i tørre perioder. Brug metoder som drypvanding eller vandingsanlæg for at spare vand og undgå spild.
 4. Ukrudtsbekæmpelse: Hold ukrudt under kontrol ved at luge regelmæssigt. Brug af muld eller barkflis som jorddække omkring planterne kan også hjælpe med at forhindre ukrudt i at vokse.
 5. Beskæring: Lær de grundlæggende principper for beskæring af planter, herunder hvornår og hvordan man beskærer forskellige typer af planter. Beskæring hjælper med at fremme sund vækst, forbedre formen og kontrollere størrelsen på dine planter.
 6. Gødskning: Brug passende gødning til at forsyne dine planter med de nødvendige næringsstoffer. Vælg en gødning, der passer til dine planters behov og følg anvisningerne om dosering og påføring.
 7. Skadedyrsbekæmpelse: Overvåg dine planter for skadedyr og sygdomme. Tidlig opdagelse og passende skadedyrsbekæmpelse kan hjælpe med at forhindre alvorlige skader på dine planter.
 8. Kompostering: Start en kompostbunke eller brug en kompostbeholder til at genbruge haveaffald som græsafklip, blade og grøntsagsrester. Komposten vil forbedre jordens struktur og frugtbarhed.
 9. Vejret: Hold øje med vejrudsigten og tilpas dit havearbejde efter vejret. Undgå at arbejde i haven i ekstremt varme, kolde eller våde forhold, da det kan være ubehageligt eller skadeligt for både dig og planterne.
 10. Vedligeholdelse: Sørg for at vedligeholde din have regelmæssigt. Fjern visne blomster, beskær døde grene, og hold stier og bede ryddelige. Regelmæssig vedligeholdelse hjælper med at holde din have smuk og velplejet. Husk at nyde processen med havearbejde og finde glæde i at se dine planter trives.

 

Kontakt Vedbæk Skov og park

Hvis du vil vide mere, så besøg os i butikken, Skelstedet 1A i Vedbæk.

Skriv et svar