Först flishuggere til professionelle

Först flishugger

Du går ikke galt i byen med en Först flishugger

En Först flishugger til træ er en maskine, der bruges til at skære træstykker, grene og træaffald til mindre flis eller træflis. Denne type maskine er nyttig i en række forskellige anvendelser, herunder skovbrug, havearbejde, landskabspleje og træforarbejdningsindustrien.

Först flishuggere kan leveres med både benzin og dieselmotorer, som passer til netop dit behov,.

Vedbæk skov og park præsenterer Först flismaskinerne i denne video

 

Först ST6P: Den Førende 6” Benzin-flishugger i Europa og Storbritannien

Först ST6P er uomtvisteligt den hurtigste, mest kraftfulde og mest slidstærke maskine i sin klasse. Det er derfor ikke overraskende, at den har cementeret sin position som den bedst sælgende 6” benzin-flishugger både i Storbritannien og i hele Europa.

Maksimal ydeevne med Vanguard 37HP V-Twin benzinmotor

En af nøglerne til Först ST6P’s overlegne præstationer er dens kraftige Vanguard 37HP V-Twin benzinmotor. Denne motor er nøje kalibreret til maskinens kapacitet, hvilket gør den ikke kun hurtig, men også ekstremt brændstofeffektiv takket være den innovative elektroniske brændstofindsprøjtning (EFI) teknologi. Uanset om du arbejder med træstammer, kviste eller andet træmateriale, kan Först ST6P håndtere opgaven uden besvær.

FörstGrip-fremføringsvalsesystem og Först-svinghjulssystem

Kernen i Först ST6P er dens banebrydende teknologi, inklusive FörstGrip-fremføringsvalsesystemet og Först-svinghjulssystemet. Disse systemer sikrer en problemfri og effektiv bearbejdning af alle typer træmateriale. Uanset om du er en professionel landskabsplejer eller en ivrig haveentusiast, kan du stole på Först ST6P for at levere resultater af højeste kvalitet.

Först ST6D: Tekniske Specifikationer

 • Indføringsåbning: 6” x 8” / 150 mm x 200 mm
 • Indføringsruller: ForstGrip Feed Roller System
 • Svinghjul: Svinghjul med åben top (640 x 25 mm) Dobbelt 8” knive
 • Motor: Briggs & Stratton Vanguard – 37hp V Twin Benzin
 • No Stress System: AutoIntelligence No Stress Device
 • Feed System: AutoIntelligence Fully Water & Vibration Proof Touch Pads
 • Tank kapacitet: 30 liter
 • Lydniveau: Lwa 122dB
 • Vægt: 745 kg
 • Bredde: 1300 mm
 • Længde: 3400 mm
 • Højde (med udkaster): 2300 mm

Lang levetid og bæredygtighed

Först ST6P bygger på en tradition for kvalitet og lang levetid. Den deler det samme pålidelige fliskammer, svinghjul, indføringsvalsesystem og tragt som sin storebror, ST6D. Men med robuste GRP-paneler og et kortere chassis er den optimeret til at holde vægten under 750 kg, hvilket gør den både praktisk og nem at transportere.

I dag står Först ST6P som den uundværlige partner for alle, der søger en effektiv, kraftfuld og pålidelig benzin-flishugger. Vælg Först ST6P og oplev selv, hvorfor den er den bedst sælgende i sin klasse i Storbritannien og Europa.

Forst flishugge
Forst flishuggere

Först ST8D: Den kraftfulde 8″ diesel-flishugger til professionelle

Först ST8D er en banebrydende flishugger, der bringer kraft og effektivitet til træbearbejdning til en helt ny dimension. Med en kapacitet på imponerende 8″ (ca. 20 cm) og drevet af en kraftfuld 55 HK Doosan DPF Diesel-motor er denne maskine skabt til at takle selv de mest udfordrende opgaver.

En motor med kraft og ydeevne

Den 55 HK Doosan DPF Diesel-motor i Först ST8D er hjertet i denne imponerende maskine. Med en imponerende styrke og et enormt drejningsmoment er denne motor i stand til at håndtere træ op til 8″ i diameter med lethed. Det betyder, at ingen opgave er for stor eller for krævende for Först ST8D.

Stage 5-Kompatibilitet for bæredygtighed

Först ST8D er en flishugger for fremtiden med sin Stage 5-kompatible Doosan DPF-motor. Denne motor er ikke kun kraftfuld, den er også designet med fokus på bæredygtighed og miljøbeskyttelse.

Den leverer ikke kun flishastighed, men også effektivitet som aldrig før. Dette gør Först ST8D til et valg med god samvittighed for professionelle, der ønsker at minimere deres miljømæssige fodaftryk.

Teknologi der gør arbejdet lettere

Först ST8D er udstyret med avanceret teknologi, der gør arbejdet lettere og mere effektivt. Med det store Först ‘open top’ svinghjul og FörstGrip fremføringsvalsesystem har denne maskine alt, hvad du behøver for at opnå optimale resultater.

AutoIntelligence No Stress Device og AutoIntelligence Fully Water & Vibration Proof Touch Pads giver dig fuld kontrol og maksimal bekvemmelighed.

Imponerende Specifikationer

 • Indføringsåbning: 8” x 10” / 200 mm x 255 mm
 • Indføringsruller: FörstGrip Feed Roller System
 • Svinghjul: Svinghjul med åben top (728 x 30 mm) Dobbelt 10” knive
 • Motor: 55 HK Doosan DPF Diesel
 • Feed System: AutoIntelligence Fully Water & Vibration Proof Touch Pads
 • Tank kapacitet: 35 liter
 • Lydniveau: Lwa 122dB
 • Vægt: 1375 kg
 • Bredde: 1535 mm
 • Længde: 3685 mm
 • Højde (med udkaster): 2400 mm

Först ST8D er ikke bare en flishugger; det er en investering i produktivitet, kvalitet og bæredygtighed. Uanset om du er en entreprenør eller en professionel træarbejder, vil denne maskine levere resultater, der imponerer. Med sin imponerende kapacitet og avancerede teknologi er Först ST8D en pålidelig partner til dine flisopgaver.

Lær mere om Först flishuggere i vores shop

LEASING 6.560,- EKSKL. MOMS i 60 MDR.

Flishuggere / Kompostkværne

FÖRST XR8D Flishugger

kr. 568.000,00
LEASING 5.470,- EKSKL. MOMS i 60 MDR.

Flishuggere / Kompostkværne

FÖRST TR8D Flishugger

kr. 474.000,00
LEASING FRA 4.360,- EKSKL. MOMS I 60 MDR.

Flishuggere / Kompostkværne

FÖRST TR6D Flishugger

kr. 376.000,00kr. 418.000,00
LEASING 4.190,- EKSKL. MOMS I 60 MDR.

Flishuggere / Kompostkværne

FÖRST TR6P Flishugger

kr. 358.000,00
LEASING 4.200,- EKSKL. MOMS I 60 MDR.

Flishuggere / Kompostkværne

FÖRST ST8P Flishugger

kr. 362.000,00
LEASING FRA 3.050,- EKSKL. MOMS I 60 MDR.

Flishuggere / Kompostkværne

FÖRST ST6D Flishugger

kr. 258.000,00kr. 309.500,00
LEASING 4.540,- EKSKL.MOMS i 60 MDR.

Flishuggere / Kompostkværne

FÖRST ST8D Flishhugger

kr. 374.750,00
LEASING FRA 3.250,- EKSKL. MOMS I 60 MDR.

Flishuggere / Kompostkværne

FÖRST TT6 Flishugger

kr. 274.750,00
LEASING 2.860,- EKSKL. MOMS i 60 MDR.

Flishuggere / Kompostkværne

FÖRST ST6P FLISHUGGER

kr. 232.000,00

Book en demo

Vi vil gerne vise dig, hvor vilde maskiner Först laver. Du kan skrive til os her og booke en demo.

Skriv et svar