Om os

Om os

Vedbæk Skov & Park lever maskiner, tilbehør, service og uddannelse

Det har vi gjort siden firmaet blev grundlagt af min oldefar I.P. Andersen i 1905. Forretningen har altid været beliggende i Vedbæk hvor vi sælger og servicere maskiner fra Stil, Husqvarna og andre førende leverandører. 

Vi har gennem generationer opbygget et stærkt lokalt tilhørsforhold til alle der arbejde i have, skov og park. Vi vil altid gerne byde dig velkommen i butikken. Her kan du få vejledning og professionel rådgivning af kompetent personale. Vi synes faktisk det er ret hyggeligt, når vores kunder kommer forbi. 

Stort udvalg af maskiner til have og park vedligeholdelse
Billede fra butikkens 1. sal.

Vi giver gerne en kop kaffe og skulle der være lidt ventetid, så kan du gå på opdagelse i butikken. Vi har mange nye og spændende produkter, og vi vil gerne fortælle om, hvordan de kan gøre dit arbejde lettere.

 

Hvem er vores kunder

Vi er glade for alle vores kunder. Du er meget velkommen, uanset om du kommer som privatperson, er fra kommunen, staten, en offentlig institution, boligforening, anlægsgartner, arborist eller noget helt andet.

Kundebetjening hos Vedbæk Skov og Park
Jesper betjener kunder i butikken

Det vi alle har til fælles, er arbejdet med at vedligeholde vores haver, parker og skove. Og til det formål har vi omhyggeligt valgt de bedste produkter ud blandt de førende producenter. Hos os får du altid et godt produkt. Kig forbi, eller besøg vores webshop.

 

Hvilke produkter har vi

Vi har produkter, der er beregnet til både professionelle brugere og til privatpersoner med smag for kvalitet og effektivt værktøj. Rigtig mange af vores produkter kommer i forskellige størrelser og udstyrsvarianter, og vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer præcis til dit behov og i den rigtige prisklasse.

De store leverandører af maskiner er Stihl, Husqvarna, og Stiga. Desuden er der mere specialiserede produkter fra fx. Volpi der producerer meget lækre elektriske sakse til beskæring, Silky der laver de mest fantastiske håndsave til beskæring.

Arbotec Sip Protection, der producerer arbejds- og sikkerhedsbeklædning med virkelig lækker komfort. Og der er mange flere produkter fra førende producenter, så du er velkommen til at gå på opdagelse hos os.

Arboristudstyr til professionel træklatring
Arboristudstyr til professionel træklatring

Service og reparation

Mange maskiner til have- og skovbrug lever et hårdt liv. Til gengæld kan de holde meget længe, hvis man passer godt på dem. Vi tilbyder service af næsten alle slags havemaskiner, og motorsave. På nogle produkter findes der endda specielle serviceabonnementer med faste priser, så skal du ikke bekymre dig om vedligeholdelse – fx. din robot plæneklipper, som vi også kan vinteropbevare for dig.

Vi har et stort serviceværksted, hvor vi også udfører alle slags reparationer. Du kommer bare med din maskine, så kontakter vi dig, når der er kigget på den.

 

Uddannelse og lokale arrangementer

I 2022 begyndte vi at holde forskellige former for uddannelse, og det har været en stor success. Vi startede med filekurser, som hurtigt udviklede sig til Motorsav Grundkursus for private. 

Motorsav Grundkursus kursus
Et af vores første populære motorsavskurser

Du har mere glæde af dine maskiner og dit udstyr, når du kan betjene og vedligeholde det rigtigt. Og det vil vi godt lære fra os.

Vi udbyder også uddannelse og workshops rettet mod professionelle arborister, træfældere o.s.v. Bare frem med de gode ideer, så arbejder vi videre med at få det til at ske.

Vi vil gerne udbygge vores tilknytning til vores nærboende kunder, så hold øje med, hvad der sker af spændende ting i butikken, og har du en god ide, så del den med os..

 

Bruger ambassadør

Måske har du ønsker til nye produkter, vi burde tage ind i vores allerede meget store sortiment, eller måske har du gjort en observation, der kan gøre Vedbæk Skov og Park et endnu bedre sted at være kunde. Så vil vi rigtig gerne høre om det. Kig ind i butikken og lad os få en snak.

Vedbæk Skov og Park leverer Stihl, Husqvarna, Stiga og andre fo'rende mærker indenfor maskiner og tilbehør til have, skov og park.

Jesper Sjødahl Andersen udenfor butikken under optagelse af Youtube video

Vi ses.

Jesper