Kursuskalender

Kursusoversigt både til professionelle og private brugere. De rigtige redskaber og den rigtige viden er nøglen til at løse opgaver sikkert og tilfredsstillende. Hos Vedbæk Skov og Park udbyder vi en række kurser både til personer som arbejder professionelt med vedligeholdelse af have, skov og park og til privatpersoner som interesserer sig for havens planter og havemaskiner. Her er vores kursusoversigt. 

Se kursusbeskrivelser længere nede på siden.

  Motorsav Grundkusus kr. 695,-

  25. maj 2024 kl. 10-15 (FULDT BOOKET)

  15. juni 2024 kl. 10-15

  17. august 2024 kl. 10-15

  19. oktober 2024 kl. 10-15

  Beskæringskursus kr. 450,-

  9. marts 2024 kl. 10–13

   

  Indtrækning og fældning med kran

  4. august 2023

  10. november 2023

  Säker Skog A – Certificering

  14. maj 2023

  Säker Skog B – Certificering

  15. – 17. maj 2023

  PPE for arborister

  21. juni 2023

  KURSER TIL DE PROFESSIONELLE BRUGERE

  Hos Vedbæk Skov og Park udbyder vi en række kurser både til personer som arbejder professionelt med vedligeholdelse af have, skov og park. Det kan være arborister, skov og naturteknikkere, anlægsgartnere, personer som arbejde med vedligeholdelse af grønne arealer og lignende.

  SÂCKAR SKOG AB KURSUS

  SÂCKAR SKOG A+B

  Vil du gerne kunne anvende, håndtere, vedligeholde og opretholde sikkerheden, når du bruger din motorsav? Måske du er ret erfaren i brug af motorsav, men gerne vil have reelt bevis, eller måske du er helt ny, og vil gerne starte korrekt, så tilbyder vi A+B kursus fra Säker Skog. Både A + B delen afsluttes med teoretiske og praktiske tests.
   
  • A delen (14 maj) varer 1 dag, og afholdes hos Vedbæk Skov & Park
  • B delen (15-17 maj) varer 3 dage, og afholdes ved vores kursus sted i Ljungbyhed i Sverige.
  Læs mere
  PPE FOR ARBORISTER

  PPE FOR ARBORISTER

  Kurset er målrettet klatrende arborister, der ønsker at lære mere om det personlige sikkerhedsudstyr vi anvender ved erhvervsmæssig træklatring.

  Kurset afholdes af arboristklatring.dk i vores lokaler. Målet med kurset er at du kan udføre det årlige lovpligtige tjek af dit eget udstyr og varer 1/1 dag.

   

  • Vi gennemgår udstyr generelt, men med særligt fokus på arborist udstyr fra Petzl.
  • Du lærer at lave det lovpligtige årlige udstyrs tjek på udstyr, samt at føre logbogen.
  Læs mere
  Indtrækning af træ

  INDTRÆKNING OG FÆLDNING MED KRAN

  Som supplement og alternativ til Skovskolens AMU-kursus om indtrækning af stående træer har vi i samarbejde med pensionerede Skovløber Peter Andersen tilrettelagt et helt fantastisk kursus omkring indtrækning.

  Vi kommer til at fortælle om andre metoder for beregning af indtrækningsbehov baseret på mange års praktisk erfaring fra skoven.

  Det er værktøjer og metoder, som kan gøre planlægningen af indtrækningsopaver mere enkel uden at gå på kompromis med sikkerheden.

  Der udstedes kursusbevis.

   

  Læs mere

  Firmatilpassede kurser for dine medarbejdere

  Vi arrangerer tilpassede kurser, der er målrettet jeres specifikke behov. Der kan for eksempel være daglig vedligeholdelse af have- og park maskiner, eller ovenstående kurser afholdt som firmaspecifikke kurser. Kontakt os for at høre nærmere på telefon 45 89 10 32 eller kontakt os her info@skovogpark.dk

  KURSER SÆRLIGT VELEGNEDE TIL PRIVATE BRUGERE

  De rigtige redskaber og den rigtige viden er nøglen til at løse opgaver sikkert og tilfredsstillende. Hos Vedbæk Skov og Park udbyder vi en række kurser til privatpersoner som interesserer sig for havens planter, redskaber og havemaskiner.

  Motorsav Grundkursus kursus

  MOTORSAV GRUNDKURSUS

  På kurserne lærer du, hvordan du arbejder sikkert med motorsav, gældende regler og love samt hvordan du vedligeholder din sav selv. Vi gennemgår også forskellige skæreteknikker og øvelser, du kan lave derhjemme til at blive mere fortrolig med din motorsav.

  Der kræves ikke forudgående kendskab til motorsave.

  Du kan læse mere om Motorsav Grundkursus på Billetto, hvor du også kan booke plads til næste kursus. Kurset udbydes i samarbejde med Lund’s træpleje, der står for afholdelse af kurset i vores lokaler.

  Læs mere
  Beskæring af æbletræ

  BESKÆRING GRUNDKURSUS

  Er man haveejer, kommer man ikke udenom, at træer og buske skal beskæres en gang imellem. Hækken skal klippes, busken er måske blevet for stor og træerne er begyndt at skygge for meget. På dette kursus lærer du principperne for, hvordan du foretager en korrekt beskæring af hæk, buske og træer.

  Du får også en masse gode tips og tricks. Kurset udbydes i samarbejde med Lund’s træpleje, der står for afholdelse af kurset i vores lokaler. Du kan læse mere om Beskæring Grundkursus på Billetto, hvor du også kan booke plads til næste kursus.

  Læse mere
  Motorsav grundkursus - motorsavskursus privat

  SÄKER SKOG A – CERTIFICERING

  AB motorsavskursus er målrettet personer som skal arbejde professionelt med træfældning i Danmark, og til Danske Torpare (Danskere med fritidshus i Sverige), hvor dette kursus er et krav, når man arbejder uden for sin egen grund.Det kan for eksempel være, hvis man hjælper naboen med at skære brænde eller fælde træer. I Sverige har man en lang tradition for at uddanne personer i træfældning og brug af motorsav. Säker Skog er den organisation som definerer indhold og krav til uddannelsen. A-delen varer en hel dag og afsluttes med en certificeringstest, der består af en teoretisk og praktisk prøve.

  Læs mere