Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside bliver der indsamlet oplysninger om dig og dit besøg. Dette gør vi for at kunne gøre vores webshop bedre, samt have mulighed for at kontakte dig omkring din ordre.

Cookies

Vi anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Vi bruger cookies så det bliver lettere for dig at bruge hjemmesiden, så som automatisk login på din bruger.

Da vi bruger Google analytics til at holde øje med aktiviteten på vores hjemmeside vil du opleve at Google gemmer cookies under dit besøg.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Generelt

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login ved køb eller chat session.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Du kan altid kontakte os for at få dine oplysninger slettet.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Dette gør sig gældende ved en chat session med os, hvor dataen som navn og mail bliver lagret, så vi kan komme i kontakt med dig samt få din sagshistorik frem.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som tredjepart bruger vi:

Google hvor vi indsamler anonymiserede statistikker om vores besøgende. Dette gør vi for at kunne forbedre hjemmesiden, samt se hvilke tidsrum på døgnet hvor vores besøgende er mest aktive. Vi deler kun dine systemoplysninger så som browser, styresystem, IP (til en vis grænse, da den bliver anonymiseret i processen).

Firmafon bruger vi til når du ringer til os, så vi kan omstille dit opkald til den afdeling eller medarbejder du har brug for. Vi gemmer her dit telefonnummer, hvornår du har ringet og hvor lang tid opkaldet tog.

E-conomic bruger vi som regnskabssystem. Når du handler hos os uden om webshoppen og får sendt en faktura, vil vi oprette dig med dit navn, telefonnummer, adresse og mail. Dette gør vi så vi kan sende dig dine varer og fakturaer.

IEX bruger vi til at koble webshoppen sammen med vores regnskabssystem. For at vi kan sende en faktura samt følge op og hjælpe med dine køb, lagrer vi derfor dit navn, adresse, telefonnummer og mail hvis du har opgivet det.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@skovogpark.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Vedbæk Skov & Park ApS
Vedbæk Stationsvej 12
2950 Vedbæk
Telefon: 45 89 10 32
Email: info@skovogpark.dk