WEBSHOP

Du er landet på vores webshop butik, hvor du kan finde frem til de produkter, der har din interesse. Du er også inviteret til at tage et kig på vores tilbud nederst på siden.

Du er velkommen til at købe dine varer på webshoppen. Så kan du hente dem i vores butik, eller vi kan sende varerne til dig. Det gør vi gerne.Faktisk så er du altid velkommen i butikken uanset om du handler som professionel eller privat. Vi sætter en ære i, at du får ordentlig professionel vejledning før du køber et produkt. Hvis du har spørgsmål kan du kantakte os her.

Gå på opdagelse i vores varekategorier, eller brug søgefeltet herunder til at finde din vare.

Shop

Vi har nogle af de bedste plæneklippere, havetraktorer, frontklippere, robotplæneklipper, sikkerhedsbeklædning, motorsave, hækkeklippere, kratrydere, trimmere, kompakt traktorer, redskabsbærere, og meget mere. 

Tilbudskatalog

Her finder du en samlet oversigt over vores tilbud, så du nemt kan gå på opdagelse og spare penge på kvalitetsprodukter fra Stihl, Husqvarna og mange andre kvalitetsmærker.

Tilbud er varer som er på kampagne i en tidsbegræsnet periode. Lagersalg er varer som sælges til nedsat pris, så længe lager haves. Brugte varer er varer som har været brugt, enten som demo eller taget retur.

Serviceværksted

Som kunde hos Vedbæk Skov & Park handler du hos en autoriseret forhandler der er dybt forankret i Vedbæk, som har været vores base i mere end 100 år og i fire generationer.

Vi udfører næsten alle former for service og reparation på maskiner til skov, have og park på vores eget store og veludstyrede værksted.

Du er velkommen til at komme forbi butikken og indlevere dit produkt, eller du kan kontakte os ved at sende en besked.

Kontakt os her

Uddannelse

Vi vil gerne hjælpe vores kunder til at blive endnu bedre til at bruge det udstyr, der købes her i butikken. Derfor tilbyder vi en række uddannelsestilbud både til professionelle og private.

Sidste år have vi flere end 100 super tilfredse deltagere igennem vores Motorsav Grundlæggende kursus. Vi har siden hen udvidet med indtrækningskursus for professionelle, grundlæggende beskæringskursus samt mulighed for at tage motorsavskørekort under det svenske system der hedder Säcker Skog A+B (modsvarer Skovskolens Motorsav 1+2). Det er et mere intensivt kursus på blot 4 dage.

Læs mere om vores kurser her