Vedbæk Skov og Park åbningstider

Her finder du Vedbæk Skov og Park åbningstider og information om, hvordan du kan kontakte os. Vi er altid parate til at give dig professionel råd og vejledning. Vi glæder os til at se dig.

Besøg os

Besøg vores butik i Vedbæk

Skelstedet 1A
2950 Vedbæk

Åbningstider butik: 

Mandag – Torsdag: 8.00–16.30
Fredag: 8.00–16.00
Lørdag: 9.00-13.00

Vi holder lukket Kristi Himmelfart dag d. 09/05

 

Ved parkering ved vores butik, bedes du venligst ikke parkere på p-pladsen overfor Skelstedet 2A

Ring til os

Ring til os på 45 89 10 32

Bemærk, at hvis vi betjener mange kunder i butikken, så kan der være ventetid på telefonerne

Send os en mail

    Vedbæk Skov og Park

    Vedbæk Skov og Park har leveret maskiner, service, reparationer og tilbehør siden firmaet blev grundlagt af min tip-oldefar I.P. Andersen i 1905. Forretningen har altid været beliggende i Vedbæk. Først på Stationsvej og i begyndelsen af 2022 flyttede vi til større og mere praktiske lokaler på Skelstedet 1A. Vi har gennem generationer opbygget et stærkt lokalt tilhørsforhold, og vi vil altid gerne byde dig velkommen i butikken. Her kan du få vejledning og professionel rådgivning af kompetent personale. Vi har produkter fra Sithl, Husqvarna og en masse andre førende mærker.

    Vi synes faktisk det er ret hyggeligt, når vores kunder kommer forbi. Vi giver gerne en kop kaffe og skulle der være lidt ventetid, så kan du gå på opdagelse i butikken. Vi har mange nye og spændende produkter, og vi vil gerne fortælle om, hvordan de kan gøre dit arbejde lettere.

    Vi tilbyder også kurser både til professionelle og private. Dem kan du læse mere om og tilmelde dig her.